Het lot van de Roos

“Het Kwade zal opnieuw ontwaken. Noch mens Noch fae kan het stoppen.”

Book title

Het lot van de Roos

Author

K.T. Sterling

Date published

02-10-2022

Date started

26-06-2023

Date finished

28-06-2023

Page count

188

Stars

2

Summary

Isabelle Allard loopt stage bij het Instituut voor Zeldzame en Exotische Ziekten. Ze is rationeel ingesteld en gelooft niet in het bestaan van fae, weerwolven en vampiers. Zelfs niet wanneer ze tijdens haar stage oog in oog komt te staan met een man. Of is het een weerwolf? Tot ze geconfronteerd wordt met haar eigen krachten.

Een web van gevaar en leugens ontvouwt zich rondom haar. Ze moet al snel logica aan de kant zetten om te overleven in een wereld die magischer en dreigender is dan ze ooit had gedacht.

My review

Dit boek was ik redelijk enthousiast over, helaas heeft het boek zeker niet aan mijn verwachtingen voldaan. Het boek was veel kinderlijker geschreven dan in eerste oogopslag doet laten denken. Het zou gaan over een volwassen hoofdpersoon, maar als de hoofdpersoon 12 was geweest, was het geloofwaardiger geweest. De schrijfstijl was er een die lekker weglas, ik ging redelijk vlot door het boek heen maar het pakte me allemaal net niet. De knipoog naar Belle en het Beest vond ik wel heel leuk. Het zou een deel 1 moeten zijn, maar ik ben niet enthousiast over een boek 2. Helaas.

My favorite quotes

“Gekneld tussen twee werelden, dat was hoe Evangeline zich voelde.”

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *