About me

Welkom op mijn ‘nieuwe’ blog!

Nieuwe blog, nieuwe domeinnaam! We gaan verder onder https://www.cheshirebelle.nl! Ik hou van mijn chaos en bloggen is iets wat ik tegenwoordig weer dagelijks oppak, dus een eigen domein vond ik wel toepasselijk.

Ik ben Charlot, 25+ en woon in Friesland. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en dat zie je soms nog wel eens terugkomen denk ik. Je kan het meisje uit Rotterdam halen, maar Rotterdam niet uit het meisje! Ik woon samen met mijn toekomstige man, Patrick, die binnenkort ook hier en daar een bericht zal posten, en mijn dochter, Xena. Xena zal voornamelijk haar artwork delen op mijn blog en we willen in de toekomst dat ook gaan aanbieden in de vorm van boekenleggers of artprints.

We hebben thuis een dierentuin, tenminste dat zeggen veel vrienden van ons, het komt er op neer dat we 1 hond hebben, Chocky, 5 katten, Dertien, Queen, Maus, Peggy en Coulson en 2 konijnen, Spikenijn en Miko. Valt dus nog best mee, toch?

Ik deel graag van alles over boeken die ik graag lees, series en films die ik kijk maar ook mijn andere obsessies zijn hier te vinden.

Have fun, veel plezier

Welkom in bij de Chaos van Cheshire Belle