The Assassin’s Blade

Throne of Glass #0.5

Sarah J Maas

4 Maart 2014

“If you can learn to endure pain, you can survive anything. Some people learn to embrace it- to love it. Some endure it through drowning it in sorrow, or by making themselves forget. Others turn it into anger.”

Celaena Sardothien is Adarlan’s most feared assassin. As part of the Assassin’s Guild, her allegiance is to her master, Arobynn Hamel, yet Celaena listens to no one and trusts only her fellow killer-for-hire, Sam. In these action-packed novellas – together in one edition for the first time – Celaena embarks on five daring missions. They take her from remote islands to hostile deserts, where she fights to liberate slaves and seeks to avenge the tyrannous. But she is acting against Arobynn’s orders and could suffer an unimaginable punishment for such treachery. Will Celaena ever be truly free? Explore the dark underworld of this kick-ass heroine to find out. 

5/5

Ik heb Throne of Glass al gelezen, en ik vond Celaena echt een b*tch in dat deel, maar doordat ik nu de prequel heb gelezen, snap ik haar zoveel beter! Je hoeft dit boek niet perse te lezen als je aan de serie wilt beginnen, maar het is zoveel leuker als je wel deze achtergrond informatie hebt. Het zijn eigenlijk 5 novella’s in 1 boek. Hiervan heb ik zelf weinig gemerkt, het was 1 verhaal wat doorliep door de boeken heen. Crown of Midnight is de volgende op mijn lijstje, want ik moet toch echt even terug naar deze wereld. Ookal wordt na elk boek mijn hart weer gebroken. WAT DOE JE TOCH SARAH?!

Koop deze prequel hier!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.