Monster

Monster #1 (Gone serie vervolg)

Michael Grant

17 Oktober 2017

“Hope is the best form of torture”

It’s been four years since a meteorite hit Perdido Beach and Everyone disappeared. Gone. Everyone, except the kids trapped in the FAYZ – an invisible dome that was created by an alien virus. Inside the FAYZ, animals began to mutate and teens developed dangerous powers. the terrifying new world was plagued with hunger, lies, and fear of the unknown.
Now, four years later, meteorites are hitting Earth with a virus that is even deadlier. Humans will mutate into monsters and the whole world will be exposed.
But power corrupts. As some teens begin to morph into heroes, they will find that others become dangerously out of control and that the world is on the brink of a monstrous battle between good and evil.
And there is only one thing more terrifying than the fear of the unknown: when history repeats itself.

2/5

Oke, ik was helemaal enthousiast toen ik erachter kwam dat dit boek uit zou komen. Ik had geen idee hoe het verhaal verder zou gaan, want ik vond de serie al aardig goed afgerond, maar het was een poging waard. Het boek zelf begon ik enthousiast in, ik was blij om weer even helemaal in de schrijfstijl van Michael te kunnen glijden en de wereld weer meemaken zoals ik die toen heb meegemaakt. Maar wat een teleurstelling zeg. Was de Gone serie echt GEWELDIG, is dit boek een slap vervolg op de serie. Ik vind het te ongeloofwaardig op het moment. Ik vind Dekka nog steeds een leuk karakter (maar waarom moet haar kat dood? Wat geeft dat voor extra element?), maar ik mis Sam en Astrid. Ik mis de wereld en de belevenissen zoals die in Gone zo goed zijn omschreven. Het is duidelijk dat er nog een boek komt, die zal ik ook lezen, misschien dat het volgende boek mij weer wat meer meesleurt, iedereen verdient een tweede kans, toch?

Dit boek is te koop als je op deze link klinkt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.