Exile

The Extinction Trials #2

S.M. Wilson

1 Juni 2018

Life follows its own rules here.

Betrayal. Sacrifice. Survival. Welcome to The Extinction Trials.
After surviving on Piloria once, Storm and Lincoln are the obvious candidates to return to the dinosaur continent to test the new virus that should clear the way for human settlement. But they have their own priorities – finding a cure for the plague that’s sweeping Earthasia, and keeping themselves alive.

4/5

Ik vond dit boek iets minder leuk dan het eerste boek, maar zeker niet zo slecht dat ik deel 3 niet wil lezen! Ik kan al in grote lijnen voorspellen wat er zou gebeuren en ik had ook al bepaalde plot twists in mijn hoofd, maar hoe deze waren uitgewerkt was echt super gaaf! Het is een typisch tweede boek in een trilogie en ik kijk uit naar deel 3! 

Koop deel 2 hier!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.