The Extinction Trials

The Extinction Trials #1

S.M. Wilson

1 Januari 2018

“Everything they’d been told about dinosaurs was a complete and utter lie. Unintelligent creatures didn’t track you for thousands of sectars across a continent. Creatures who only acted on instinct didn’t know how to put out fires. Tiny-brained dinosaurs didn’t put themselves in harms way to save a human life.”

Betrayal. Sacrifice. Survival.
Welcome to the Extinction Trials.
In Stormchaser and Lincoln’s ruined world, the only way to survive is to risk everything. To face a contest more dangerous than anyone can imagine. And they will do anything to win.
But in a land full of monsters – human and reptilian – they can’t afford to trust anyone. Perhaps not even each other…

4/5

‘The Hunger Games meets Jurassic Park’, en ja dat deed het. Ik ben groot fan van The Hunger Games en ik had soms echt wel ‘flashbacks’ naar deze boeken. Storm is sterk, ze maakt een mooie ontwikkeling door en ook Lincoln is mooi neergezet, Dell is totaal niet cliché, wat ik ook een pluspunt vond. Het einde was mooi, ik had het niet verwacht maar het maakte het verhaal wel ‘af’. Er komt een deel 2, wat naar mijn idee niet volledig nodig zou zijn als aanvulling op dit verhaal. Ik heb dit deel wel in de pre-order staan dus zodra deze binnen is, ga ik m wel lezen.

Deze serie kan je starten met dit eerste boek.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.