A Good Girls Guide to Murder

A good girls guide to murder #1

Holly Jackson

2 Mei 2019

“But sometimes remembering isn’t for yourself, sometimes you do it just to make someone else smile. Those lies were allowed.”

The case is closed. Five years ago, schoolgirl Andie Bell was murdered by Sal Singh. The police know he did it. Everyone in town knows he did it. But having grown up in the same small town that was consumed by the murder, Pippa Fitz-Amobi isn’t so sure. When she chooses the case as the topic for her final year project, she starts to uncover secrets that someone in town desperately wants to stay hidden. And if the real killer is still out there, how far will they go to keep Pip from the truth?

4/5

Voor een project, wil Pippa een moord oplossen. Ze is altijd al geïnteresseerd geweest in documentaires en podcasts hierover, en nu gaat ze het zelf proberen. Niet omdat ze persé beroemd wil worden, maar omdat ze niet gelooft dat degene op wie de schuld nu ligt, ook echt schuldig hieraan is. Andie Bell, zou vermoord zijn door haar toenmalige vriendje; Sal Singh. Maar Sal was de meest aardige jongen van het dorp. Met behulp van Sal’s broertje; Ravi, neemt Pippa je mee met alles wat ze ontdekt en wat ze aan feiten leert. Een spannend boek, welke je meeneemt in het onderzoek van Pippa. Komt ze achter de waarheid? Ik heb in ieder geval intens meegeleefd in het boek; een traantje gelaten hier en daar en ben super benieuwd naar deel 2. Let op: dit boek kan wel een trigger zijn voor sommige lezers.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.