These Hollow Vows

These Hollow Vows #1

Lexi Ryan

20 July 2021

“Where do you think legends begin, if not from truth?”

Brie hates the Fae and refuses to have anything to do with them, even if that means starving on the street. But when her sister is sold to the sadistic king of the Unseelie court to pay a debt, she’ll do whatever it takes to get her back—including making a deal with the king himself to steal three magical relics from the Seelie court. Gaining unfettered access to the Seelie court is easier said than done. Brie’s only choice is to pose as a potential bride for Prince Ronan, and she soon finds herself falling for him. Unwilling to let her heart distract her, she accepts help from a band of Unseelie misfits with their own secret agenda. As Brie spends time with their mysterious leader, Finn, she struggles to resist his seductive charm. Caught between two dangerous courts, Brie must decide who to trust with her loyalty. And with her heart.

4/5

These Hollow Vows was zeker een die op mijn TBR stond, maar nu hoger omdat Kobo Plus. Officieel is de trope ‘love triangle’, maar ik zag dat niet helemaal naar voren komen. Ja, er waren wel hints naartoe; en misschien ben ik verpest door andere boeken, maar het viel mij minder op in ieder geval. Verder kon ik mij goed inleven in de wereld en in de personages. Brie handelt precies zoals ik zou handelen denk ik in deze situatie. Het is dus best een boek wat je kan relateren aan jezelf. Daar hou ik van, als ik in die wereld zou leven, dan…. Ja, ik zou enorm op Brie lijken. Alleen haar mooie bos haar heb ik niet ;-). Finn en Sabastian zijn ook leuke personages, en je gaat langzamerhand ook hun motivaties leren kennen. Ik hou van boeken die diepgaandere personages hebben dan de basis. Verder, Seelie? Unseelie? Er is zoveel te ontdekken in deze wereld en het verhaal is zeker nog lang niet klaar. Deel 2 staat dus zeker op mijn TBR.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.