Aurora’s End

Aurora Academy #3

Jay Kristoff & Amie Kaufman

9 November 2021

“A book captures a story within its pages. Not like a specimen pinned out lifelessly for display, but vivid and alive. A whole world lies within the cover, a life waiting to be lived by each new reader.”

Is this the end? What happens when you ask a bunch of losers, discipline cases, and misfits to save the galaxy from an ancient evil? The ancient evil wins, of course.
Wait. . . . Not. So. Fast. When we last saw Squad 312, they working together seamlessly (aka, freaking out) as an intergalactic battle raged and an ancient superweapon threatened to obliterate Earth. Everything went horribly wrong, naturally. But as it turns out, not all endings are endings, and the te4am has one last chance to rewrite thirs. Maybe two. It’s complicated. Cue Zila, Fin, and Scarlett (and MAGELLAN!): making friends, making enemies, and making history? Sure, no problem! Cue Tyler, Kal, and Auri: uniting with two of the galaxy’s most hated villains? Um, okay. That, too. Actually saving the galaxy, though? Now that will take a miracle.

5/5

Mijn hart, hij is eruit getrokken, op getrapt en niet meer terug gestopt. DIT IS HET LAATSTE BOEK. Eerst wil ik even kwijt hoe GEWELDIG ik het vind dat de auteurs niet 1 hoofdpersonage hebben gekozen, maar meerdere personages die samen de wereld en het verhaal maken. Ik denk dat als we 1 van deze personages zouden missen, dat het boek niet compleet was. De wereld was niet compleet. Dit is zo’n boek die je in de wereld meesleept en ervoor zorgt dat je het zelf meemaakt. Deze staat toch wel érg bovenaan mijn lijstje van ultimate faves. En dit laatste deel, ongelofelijk hoe dit geschreven is, hoe je zo meeleeft met elk personage en geen enkel stuk als opvulling voelt omdat het verhaal echt doorloopt ookal ga je door verschillende POV’s heen. Ik hou van deze schrijvers, ik hou van deze boeken. Dus, wanneer gaan jullie de volgende schrijven? Ik ben benieuwd!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.