Review: A Castle for Christmas

To escape a scandal, a bestselling author journeys to Scotland, where she falls in love with a castle – and faces off with the grumpy duke who owns it.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h38min
Genre: Comedy, Adventure, Romance
Datum van uitgave: 2021

“Do you believe in love at first sight? Me either.”

Een film met Brooke Shields als Sophie en Cary Elwes als Miles, met een cliché kerstverhaal. Ja, weer een cliché verhaal, dat klopt; maar zijn alle kerstfilms dat niet? En is dat niet geweldig? Het gaat natuurlijk altijd om de manier waarop het verhaal neergezet wordt. In deze film? Ik vind het geweldig. Er zijn zoveel leuke karakters die de film net wat leuker maken, zoals de mensen van de breiclub. Breiclub? Ja! Super leuk! Sophie is een auteur, maar heeft een boek geschreven van een serie waar ze al mee bezig was, die niet helemaal in goede aarde valt. Ze ontsnapt naar Schotland op een ‘writers retreat’, en daar leert ze zichzelf veel beter kennen en ziet ze in wat haar volgende stap gaat zijn. Een kasteel kopen! Dit gaat natuurlijk niet zonder horten of stoten, maar dat maakt weer een leuke film ;-).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.