Review: The Christmas Chronicles 2

Kate Pierce, now a cynical teen, is unexpectedly reunited with Santa Claus when a mysterious troublemaker threatens to cancel Christmas – forever.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h52min
Genre: Adventure, Comedy, Family
Datum van uitgave: 2021

“That’s right, you better run. There’s a new sheriff in town and his name is Jack Booker”

Met Kate (Darby Camp) als een echte tiener, is deze film een leuk vervolg op deel 1. Natuurlijk gaat Kate weer terug naar Santa’s village (Mrs. Claus’ village eigenlijk), maar dit keer gaat haar broer Teddy (Judah Lewis) niet mee. Het is haar aanstaande stiefbroertje Jack (Jahzir Bruno) die mee gaat én laat zien dat het ook anders kan. Met de aanvulling van Goldie Hawn als Mrs. Claus en Julian Dennison als Belsnickel, is deze film een echte heerlijke kerstfilm die je een andere visie laat hebben op de elven en de manier van Kerst. Ook een stukje origin story krijgen we mee in deze film.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.