Review: The Christmas Chronicles

The story of sister and brother, Kate and Teddy Pierce, whose Christmas Eve plan to catch Santa Claus on camera turns into an unexpected journey that most kids could only dream about.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h44min
Genre: Adventure, Comedy, Family
Datum van uitgave: 2018

“Can’t you just wave your hand, and like, Jedi mindtrick the cops?“I’m Santa Claus, Teddy, not Yoda.”

Omdat deel 2 uitgekomen is dit jaar (2021), kon ik natuurlijk deel 1 niet gewoon links laten liggen. Met Kurt Russell als Santa Claus, Darby Camp als Kate en Judah Lewis als Teddy, is deze film een prachtig kerstverhaal. Geloven in de Kerstman is lastig, want hé let’s face it; wie koopt al die cadeautjes onder de kerstboom? Maar, dat maakt hem niet écht. Wat hem echt maakt is het geloof in een Magische Kerst, in het verhaal van oorsprong en de manier waarop mensen elkaar behandelen tijdens Kerst. Voor Kate en Teddy is de Kerstman al lang niet meer echt, tenminste, dat willen ze bewijzen. Natuurlijk gaat dat allemaal mis en komt ook alles weer op z’n pootjes terecht, zelfs de rendieren!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.