Rebels of Eden

Children of Eden #3

Joey Graceffa

2 Oktober 2018

“Now, with a last shuddering sob, I straighten up and clench my jaw in firm resolution. I only have until tomorrow morning to save the man I love from certain death. Then, if I do, maybe he can help me save the woman I love, too.”

Rowan is finally in Harmonia, an Earth-friendly, sustainable commune in the wilderness she always thought was dead. Even in this idyllic world, she finds no peace. Harmonia has strict rules—and dire consequences. Thinking about Eden is forbidden, but she’s determined to rescue the loved ones she left behind. Though they are in terrible danger, her pleas for help are ignored. After months of living as one with nature, a shocking reminder of her past pushes Rowan to act. With the help of new friends, she infiltrates Eden. What she discovers is even worse than the situation she left behind. In the chaos of civil war, Rowan and her friends join forces with the second children and other rebels trapped inside. They fight for their lives, and for the future of humanity in this broken Earth. 

4/5

Het einde, man, ik ben kapot van deze serie. Het was niet onverwacht, niet onlogisch, maar het deed zeer. Je weet namelijk niet of het een goede keuze is geweest en hoe het nu allemaal verder gaat met Eden en Harmonia. Ik ben meer van de karakters gaan houden en de actie, de sensatie, zat zeker nog in dit boek. Ik heb dus volledig genoten van deze serie en ben blij dat ik deze toch gelezen heb (na jaren op mijn TBR). De boodschap die de hele serie overbrengt, is er een die we moeten onthouden. Wees lief voor onze aarde, we hebben er maar 1. Samen moeten we ervoor zorgen dat het beter gaat, dat we gezond en goed kunnen leven. Zorg voor je naasten, help elkaar waar nodig en vooral; zorg dat je achter je eigen keuze’s staat. Als je zin hebt in een echte goeie dystopian serie, lees dit dan eens. Het verandert je leven, echt waar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.