Review: Father Christmas is back

FATHER CHRISTMAS IS BACK centers around four sisters who have re-united for the Christmas Holiday in a Yorkshire mansion. misunderstandings that uncover the long-buried secret that tore their family apart, so many years ago.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h45min
Genre: Comedy, Drama
Datum van uitgave: 2021

Did you ever have something so beautiful, something you’ve loved so much, and then lost it?

Niet je typische kerstfilm, met Elizabeth Hurley als Joanna Christmas, Nathalie Cox als Caroline Christmas – Hope, Naomi Frederick als Paulina Christmas en Talulah Riley als Vickey Christmas. De 4 zusjes komen samen voor Kerst, met hun eventuele relaties en hun moeder, Caroline Quentin als Elizabeth Christmas. Opeens komt ook hun vader (Kelsey Grammer) kijken, die hun 27 jaar geleden verlaten heeft. Het lijkt er op dat Kerst in het water gaat vallen, want er is teveel opgekropte woede richting James Christmas. Maar dan komt er uiteindelijk een verhaal van moeders, wat de zussen heel anders laat kijken naar de hele situatie. Goedkeuren? Doe ik niet, maar het is een andere kijk op de familie perikelen rond kerst.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.