Review: LoveHard

An LA girl, unlucky in love, falls for an East Coast guy on a dating app and decides to surprise him for the holidays, only to discover that she’s been catfished. This lighthearted romantic comedy chronicles her attempt to reel in love.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h44min
Genre: Comedy, Romance
Datum van uitgave: 2021

You might not always get the ending you want, but you’ll get the ending you need.

LoveHard is een romantische, nieuwe manier van een kerstfilm. Ik hou van kerstfilms gebaseerd op fantasie en magie, maar deze film is anders. Met Nina Dobrev als Natalie Bauer en Jimmy O. Yang als Josh Lin, is dit een verfrissende kerstfilm. Natalie heeft een succesvolle baan als schrijver over haar eigen (falende) liefdesleven, als ze een extreem besluit neemt; ze gaat haar meest recente swipe verassen met kerst. Dat gaat natuurlijk niet helemaal als gepland!

Het leukste van deze film wil ik wel even met jullie delen:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.