Top 5 Wednesday: Exceed your expectations

Have you picked up a book thinking “I think I’m going to like this, but it probably won’t become a favorite…” only for you to read it and absolutely love it? Well, let’s share about those books today! What are some books that exceeded your expectations this year or books that surprised you in how much you enjoyed them?

Ik heb weinig gelezen dit jaar, omdat ik het drukker had met heel veel werken, maar!

Ik heb bijvoorbeeld: From Blood and Ash uitgesteld omdat ik dacht; misschien vind ik het leuk, maar ik weet het niet zeker. Maar dit is zeker een voorbeeld van dit promt!

Welke andere boeken in dit lijstje vallen?

Dit zijn boeken van V.E. Schwab, waardoor ik zeker wist dat ik ze leuk zou vinden, maar omdat het echt voor een jonger publiek geschreven is, dacht ik niet dat ze uit zouden komen als 1 van de favoriete boeken van dit jaar. Toch zijn ze dat!

Welke boeken heb jij gelezen dit jaar die je toch leuker vond dat eerst gedacht? Ik ben benieuwd!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.