Review: A Boy Called Christmas

In this origin story of Father Christmas, an ordinary boy (with a loyal pet mouse and a reindeer at his side) sets out on an extraordinary adventure to find his father who is on a quest to discover the fabled village of Elfhelm.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h46min
Genre: Adventure, Drama, Family
Datum van uitgave: 2021

“To see something, you have to believe in it. Really believe it. That’s the first elf rule. You can’t see something you don’t believe in. Now try your hardest and see if you can see what you have been looking for.”

Naar het gelijknamige boek van Matt Haig, gaat Nikolas een gevaarlijke zoektocht aan naar zijn vader, die een aantal weken eerder is vertrokken op een gevaarlijke reis. De koning is op zoek naar een beetje hoop en magie, dus hij vraagt om de sterksten van de maatschappij hiernaar op zoek te gaan. Nikolas’ vader heeft hier gehoor aan gegeven en Nikolas blijft achter met mijn tante. Een ontdekking die hij doet, zorgt ervoor dat hij besluit om zijn vader achterna te reizen. Met Henry Lawfull als Nikolas en Michiel Huisman als Joel, is dit een kerstfilm om van te genieten! Oh, en vergeet het boek niet te lezen 😉

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.