Top 5 Wednesday: Books you’re thankful for

We’ve all read those “unforgettable” stories where we know will never forget it no matter how many years have passed since we first read it. Or the stories that no matter how many times you’ve reread them, they still impact you just as strongly as the first time you read it. In honor of those stories and characters, what are five books you’re thankful for? These could be stories that made you cry, made you laugh, made you think, or maybe all three (and more)!

1 De boeken van Harry Potter hebben me door heel veel heen geholpen; het idee dat magie overal is, maar vooral in jezelf zit. Je bent sterker dan je denkt. Deze boodschap heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Het beetje magie zal ik altijd bij me dragen.

2 Alle boeken van V. E. Schwab. Ik heb haar een klein aantal jaar geleden ontmoet en sindsdien ben ik verkocht. Ze is geweldig, schrijft geweldig en haar boeken vullen precies aan wat ik zoek.

3 Dit is natuurlijk hetzelfde voor Julie Kagawa; I’ve read your books, full of dragons! And I loved them!

4 En deze helden hebben we weer naar het lezen terug gebracht; P.C. Cast & Kristin Cast. Als ik hun House of Night serie niet had zien liggen bij de Donner in Rotterdam, had ik lang geen boek opgepakt vermoed ik. Deze serie sleepte me echt overal doorheen. Elk jaar weer wachten op het volgende boek; dus natuurlijk alle boeken daarvoor nog een keer lezen. Ik heb deze serie stuk gelezen.

5 Mag ik nummer 5 gebruiken voor ALLE BOEKEN pls?! Want zonder boeken had ik het veel lastiger gehad, dat weet ik zeker. Soms heb je het gewoon even nodig om naar een andere wereld te reizen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.