Finding Sky

Benedict-Savant #1

Joss Stirling

7 Oktober 2010

“The last thing I wanted was to fall in love
because, deep down, I remembered that love hurt.”

You have half our gifts, I have the other . . . When English girl Sky, catches a glimpse of bad boy Zed in her new American high school, she can’t get him out of her head. He talks to her with his thoughts. He reads her mind. He is the boy she will love for ever. Dark shadows stalk her past but a new evil threatens her future. Sky must face the dark even if it means losing her heart.

2/5

Ik zou dit boek lezen voor iemand die ik ken van de boekenclub, zij is helemaal weg van deze serie dus ik dacht ik probeer het ook even. Ik heb daadwerkelijk deel 1 al een tijdje liggen in mijn boekenkast, maar er waren andere boeken interessanter. Ik had best hoge verwachtingen van dit boek, voornamelijk omdat zij het verhaal geweldig vindt! Het is voor mij nu volledig duidelijk dat smaken verschillen. Het verhaal was oké. Gewoon oké, de clichés zaten er lekker in en het verhaal nam allemaal logische wendingen. Ik voelde me niet opgezogen worden in de wereld, maar ik had ook niet echt moeite om me te blijven concentreren. Ik zal vast deel 2 een keer gaan lezen.. ooit..

Koop dit boek hier!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.