Top 5 Wednesday: Yummy food

Often times November is associated with food due to the upcoming US holiday Thanksgiving, but also with the change of weather and making more soup-based meals. For this prompt, let’s talk about some foods or dishes we would love to try!

Geen bookish prompt, maar toch een hele leuke! Ik, met mijn voedselallergieën, ben echt een lastige met eten. Dus ik zal hier even de gerechten delen die voor mij echt winter maken. Maak ik het even lekker helemaal mijn eigen <3.

1 Hutspot, oftewel; peen en uien stamppot. Je bent een Nederlander of niet, right?

2 Boerenkoolstamppot. Ook een typisch Nederlands gerecht met deze koudere temperaturen. Bak wat spekkies op en een rookworst erdoorheen en I’m good to go.

3 Erwtensoep, of; Snert. Import Fries, blijft import, maar een bakje erwtensoep gaat er zeker wel in met deze temperaturen!

4 Ovenschotels; die maak en probeer ik het liefste zelf, een ovenschoteltje met witlof en ham en kaas, kan prima met dit weer toch?

5 Om het toch een beetje bookish te houden; Heb je ooit Hogwarts gezien tijdens een groot diner? Dat is natuurlijk wat ik het allerliefste zou willen. En mijn allergieën? Alles is natuurlijk zo gemaakt dan dat ik het gewoon mag eten! Denk je niet? 😉

The New Harry Potter Themed Hogwarts Hall That's Gone a Little Bit Vegan |  News | LIVEKINDLY

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.