Review: First Daughter

The daughter of the U.S. President heads off to college where she falls for a graduate student with a secret.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h46min
Genre: Comedy, Drama, Romance
Datum van uitgave: 2004

“Lucky Charm secure.

Deze film is al wat ouder, maar ik zag ‘m er ineens tussen staan op Netflix; dus ik dacht ik probeer het eens! Een film met Katie Holmes als Samantha, Marc Blucas als James Lansome en Amerie als Mia Thompson, lekkere chickflik waarbij de dochter van de president naar ‘college’ gaat. Natuurlijk gaat dat niet zomaar en gebeuren er allemaal dingen die net even anders zijn dan normaal. Ik heb in ieder geval 1 uur en 46 minuten mee mogen genieten van een stukje van het leven als First Daugther. Als je even wilt lachen, wilt huilen en gewoon even vrouw wilt voelen. Deze film is daar zeker voor geschikt!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.