The Fandom

The Fandom #1

Anna Day

4 Januari 2018

“She said that you could spend your whole life wandering the earth and never find one person who makes you feel complete. So if you ever meet that person, you should cling to them with both hands and never let go.”

Violet’s in her element. Cosplay at the ready, she can’t wait to feel part of her favorite fandom: The Gallows Dance, a mega book and movie franchise that she and her friends know EVERY WORD of (canon and fanfic included). But at Comic Con, a freak accident transports Violet and her friends into the story for real. And in just the first five minutes, they cause the death of the heroine, and get taken prisoner by the rebel group she was supposed to lead to victory. It’s up to Violet to take her place, and play out the plot the way it was written. But stories have a life of their own, and when you change the script in one place, the rest gets revised too…

3/5

Het idee van dit boek sprak me gigantisch aan. Het doet me denken aan wat sommige mensen wel eens zeggen: “Als je een boek niet kan vinden, schrijf het dan zelf.” Dit boek is op zich goed geschreven, het verhaal is interessant genoeg om verder te lezen. Natuurlijk wil je weten wat er allemaal zou gebeuren als je in een fictionele wereld gezogen wordt. De schrijfster maakt heel goed duidelijk wat het verschil is tussen wat Violet meemaakt en wat er eigenlijk in het boek zou gebeuren (of in de film). Ik zou graag de boeken willen lezen/ de film willen zien, maar helaas gaat dat niet. Ik weet nog niet zo goed hoe ik mij voel over dit boek en of ik daadwerkelijk een deel 2 zou gaan lezen, mocht die er komen. De cover en het verhaal idee zijn in ieder geval prachtig!

Je kan dit boek hier aanschaffen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.