Review: In Time

In a future where people stop aging at 25, but are engineered to live only one more year, having the means to buy your way out of the situation is a shot at immortal youth. Here, Will Salas finds himself accused of murder and on the run with a hostage – a connection that becomes an important part of the way against the system.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h37min
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Datum van uitgave: 27 Oktober 2011

I don’t have time. I don’t have time to worry about how it happened. It is what it is. We’re genetically engineered to stop aging at 25. The trouble is, we live only one more year, unless we can get more time. Time is now the currency. We earn it and spend it. The rich can live forever. And the rest of us? I just want to wake up with more time on my hand than hours in the day.

Een film met Justin Timberlake als Will Salas en Amanda Seyfried als Sylvia Weis, samen een super leuk acteurs duo. De wereld wordt prachtig en écht neergezet. Het is voor mij altijd leuk om te zien hoe een andere wereld eruit ziet en wordt beleefd. Stiekem is dystopian dan ook een van mijn favoriete genres. De film gaat natuurlijk wel een beetje om clichés, want de arme jongen krijgt ineens geld, maar de manier waarop daarmee omgegaan wordt, is wel realistisch. Dit is weer een hele leuke filmtip voor de komende tijd! Een om van te genieten!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.