Review: Free Guy

A bank teller discovers that he’s actually an NPC inside a brutal, open world video game.

Film is te vinden op: Disney plus
Duur van de film: 1h55min
Genre: Adventure, Comedy, Animation
Datum van uitgave: 03 Februari 2010

Don’t have a good day, have a great day.

Zoals ik al eerder genoemd heb, is een film met Ryan Reynolds altijd een goed idee. Hij speelt hier Guy. Jodie Comer speelt Millie en Joe Keery zien we als Keys. De videogame ‘Free City’ is een hit, waar Guy als een NPC (non playable character) in zit. Samen met zijn beste vriend ‘Buddy’ gespeeld door Lil Rel Howery, werkt hij bij de bank. Totdat het karakter van Millie langskomt, waar Guy verliefd op wordt. Hij ontwikkelt zich als een écht karakter en dan gebeurd er natuurlijk van alles wat je zelf maar moet gaan kijken, want deze film is zeker aan te raden! ‘The world needed a hero, they got a guy.’

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *