Dividing Eden

Dividing Eden #1

Joelle Charbonneau

6 Juni 2017

“Because everyone wanted something, and when someone coveted a thing enough, rarely did they question the price.”

Twins Carys and Andreus were never destined to rule Eden. With their older brother next in line to inherit the throne, the future of the kingdom was secure.
But appearances—and rivals—can be deceiving. When Eden’s king and crown prince are killed by assassins, Eden desperately needs a monarch, but the line of succession is no longer clear. With a ruling council scheming to gain power, Carys and Andreus are faced with only one option—to take part in a Trial of Succession that will determine which one of them is worthy of ruling the kingdom.
As sister and brother, Carys and Andreus have always kept each other safe—from their secrets, from the court, and from the monsters lurking in the mountains beyond the kingdom’s wall. But the Trial of Succession will test the bonds of trust and family.
With their country and their hearts divided, Carys and Andreus will discover exactly what each will do to win the crown. How long before suspicion takes hold and the thirst for power leads to the ultimate betrayal? 

2/5

Ik heb dit boek gelezen voor The Awesome Bookclub. Het eerste deel van het boek was ronduit saai. Er gebeurde vrij weinig en het leek erop alsof alle karakters teveel uitgewerkt moesten worden, terwijl je nog steeds geen idee hebt wie bepaalde karakters zijn. De tweede helft van het boek werd spannender en toen kon ik wel mijn aandacht erbij houden. Als ze nou de eerste helft eraf had gehaald, dan was het een super leuk boek geweest. De schrijfstijl is apart te noemen, maar het leest niet vervelend. Al met al zou ik dit boek niet zo snel aanraden, al denk ik dat ik deel 2 ook wel wil lezen, puur om te weten hoe het afloopt.

Je kan dit boek aanschaffen via deze link.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.