Review: SelfLess

A dying real estate mogul transfers his consciousness into a healthy young body, but soon finds that neither the procedure nor the company that performed it are quite what they seem.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h57min
Genre: Action, Mystery, Sci-Fi
Datum van uitgave: 16 Juli 2015

You never asked the right questions.

Een film met Ryan Reynolds is altijd een goed idee. Hij speelt hier de jonge Damian, Ben Kingsley speel de oudere Damian, Natalie Martinez speelt Madeline en Matthew Goode speelt Albright. De film gaat over een hele rijke man, die dood gaat door de vreselijke ziekte kanker. Hij ondergaat een behandeling die ervoor zorgt dat hij een ‘nieuw’ lichaam krijgt. Is dit wel echt een nieuw lichaam? En wat komt er allemaal bij kijken? Ik vond dit in ieder geval een goede film. Keuzes die gemaakt werden en de manier waarop dit gedaan werd, waren zeker op in te leven en het maakte de film tot een mooi verhaal.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *