Review: Tomb Raider

Lara Croft (Alicia Vikander), the fiercely independent daughter of a missing adventurer, must push herself beyond her limits when she discovers the island where her father, Lord Richard Croft (Dominic West) disappeared.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h59min
Genre: Adventure, Action, Fantasy
Datum van uitgave: 14 Maart 2018

All myths are foundations of reality.

Met Alicia Vikander als Lara Croft, Daniel Wu als Lu Ren, Dominic West als Richard Croft en Walton Goggins als Mathias Vogel. We kennen Tomb Raider allemaal van de spellen, en zo niet; dan wel van de eerdere films. Mijn verwachtingen waren dus redelijk hoog. Ik geef je 1 advies; niet doen. Lara haar vader is verdwenen toen zij nog jong was, en Lara zelf moet het ‘dood certificaat’ ondertekenen, om de erfenis te krijgen. Natuurlijk wilt ze dat eerst niet, maar zodra ze het wel wil gaan doen krijgt ze een puzzel aangereikt welke haar vader heeft achter gelaten. Zo komt ze uiteindelijk in een avontuur terecht wat in een game goed neer te zetten is, maar in een film was dat helaas wat lastiger. Ja, de film was leuk genoeg, maar ik heb teveel momenten gehad waarop ik het zo onrealistisch vond dat ik nieuwere films niet zal gaan kijken. Helaas. Al heeft Alicia als actrice wel mijn hart gestolen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *