Mirror Mirror

Cara Delevigne en Rowan Coleman

5 Oktober 2017

“This is where life happens, in the stuff that’s left behind.”

Friend. Lover. Victim. Traitor.
When you look in the mirror, what do you see?
Sixteen-year-old friends Red, Leo, Rose, and Naomi are misfits; still figuring out who they are and who they want to be. Life isn’t perfect, but music brings them together, and they are excited about what the future holds for their band, Mirror, Mirror. That is until Naomi vanishes before being pulled unconscious out of the river. She’s left fighting for her life in a coma. The police claim it was a failed suicide attempt, but her friends aren’t convinced. Will Naomi ever wake up? What – or perhaps who – led her to that hospital bed? And how did Red, the self-styled protector of the group, fail to spot the warning signs? While Rose turns to wild partying and Leo is shrouded by black moods, Red sets out to uncover the truth. It’s a journey that will cause Red’s world to crack, exposing the group’s darkest secrets. Nothing will ever be the same again, because once a mirror is shattered, it can’t be fixed.

3/5

Toen ik begon met lezen had ik gelijk John Green Vibes en dan vooral Paper Towns. Het verhaal is uiteindelijk wel anders, maar dat was gewoon de eerste connectie die ik maakte. Er zit een mega plottwist in, die je alleen aan zien komen als je alle hints pakt, ik heb dat niet gedaan en dacht dus echt letterlijk what the f! Er zijn andere elementen aan het verhaal die gigantisch voorspelbaar zijn. Red, Leo, Rose, Nai en Ash zijn allemaal karakters die hun eigen diepte en uitwerking hebben. Ik zou wel meer hebben willen geweten over hun achtergronden en hoe en wat. Niet dat er niks over staat, maar het lijken nu elementen die niet veel met de originele plotlijn te maken hebben. Al met al een goed boek, met plottwists die je misschien wel, misschien niet ziet aan komen en vooral what the f…….

Dit boek is te koop via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.