Review: The Kissing Booth 3

It’s the summer before Elle Evans is set to head off to college, and she has a big decision to make.

Film is te vinden op: Netflix
Duur van de film: 1h24min
Genre: Comedy, Romantiek
Datum van uitgave: 11 Augustus 2021

When you decide to escape reality, you know eventually you’re going to have to come back to it.

De belangrijkste acteurs in deze film zijn nog steeds: Joey King als Elle Evans, Joel Courtney als Lee Flynn en Jacob Elordi als Noah Flynn. Maar ook deze acteurs hebben een grotere rol: Taylor Zakhar Perez als Marco Pena, Maisie Richardson-Sellers als Chloe Winthrop, Meganne Young als Rachel. Elle staat voor een grote beslissing, deze beslissing gaat nogal wat veranderingen teweegbrengen. Gaat ze voor haar vriendje of voor haar beste vriend? Het is een mooi vervolgdeel, het verhaal gaat daadwerkelijk verder en dit keer komt er een mooie bucketlist bij kijken, in een zomerhuisje, op het strand. De beslissing die Elle uiteindelijk gaat maken? Dat mag je zelf gaan bekijken ;-). Ik sta er in ieder geval volledig achter!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *