Cover onthulling ‘Duisternis’

Zoals jullie misschien al gezien hadden op mijn Instagram stories (zo niet? www.instagram.com/the_chaos_of_cheshire_belle), mag ik auteur Eva Linden helpen met de cover onthulling van haar nieuwe boek! Super spannend want zoiets heb ik nog nooit eerder gedaan, maar mijn favo quote is gebaseerd op die van Pippi Langkous:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Pippi langkous – Astrid Lindgren

Nu zal je denken; leuk zo’n boek, leuk zo’n auteur, maar ik weet er dus helemaal niks vanaf. Nou! Dat komt helemaal goed!

#Duisternis #DeZevenZonderlingen #BoekenVanEvaLinden #HamleyBooks #Fantasy #DeZevenZonderlingenCover

Eva Linden begon met schrijven tijdens haar studie journalistiek. Haar debuut ‘Maanziek‘ verscheen in 2016, als het eerste deel van een trilogie, volgden deel 2 ‘Alpengloed‘ en deel 3 ‘Avondster‘ al snel. Daarna schreef ze ‘Weerwolven van Waraine‘, dit boek is uitgekomen in het najaar van 2020. De trilogie is een Young Adult (die ik nog niet gelezen heb, waar ik me stiekem wel een beetje voor schaam 😉) en het laatst uitgekomen boek is meer een thriller te noemen.

Ja, oke, leuk. Maar ik ben dus hier voor de cover onthulling van het nieuwe boek!

Mooi, kom ik aan toe.

Tadaaa!! Deel A5 van de cover! Ja je dacht toch niet dat het zo makkelijk zou zijn he? Hoe je dan wel de cover kan vinden?

De cover van ‘Duisternis’ is klaar om onthuld te worden 🥳😍
Eva Linden – Auteur organiseert tijdens de maand oktober een heuse zoektocht naar de cover en naar de eeuwenoude voorspelling die ‘De Zeven Zonderlingen’ bij elkaar bracht. Ben jij net zo’n held als de Zeven Zonderlingen en kan jij alle stukjes vinden?

Vanaf volgende week delen 42 bloggers uit België en Nederland stukjes van de cover én van de voorspelling. Slaag jij erin om met de hashtag #DeZevenZonderlingenCover alle stukjes te vinden? Gebruik de cijfercode hieronder om de voorspelling te ontraadselen en bezorg je antwoord aan Eva Linden – Auteur om kans te maken op een exemplaar van ‘Duisternis’ 🥰 Het boek verschijnt in het voorjaar van 2022 bij Uitgeverij Hamley Books😍

Keizerin Alessia wenst jullie alvast veel succes met jullie queeste 😉

*** Deelname aan de winactie kan tot en met zaterdag 30 oktober. Antwoorden mogen in een privébericht gestuurd worden naar Eva via Facebook, Instagram, Twitter of TikTok ***

Oh, je wilt ook weten wat mijn deel is van de voorspelling?

‘Een broeder’

Deel no 25

Zoek alle 42 stukjes, verspreid over het internet en doe mee met de winactie. Ik ben benieuwd!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *