Spellslinger

Spellslinger #1

Sebastien de Castell

4 Mei 2017

“I’m a woman, kid. You probably haven’t met one before, coming as you do from this backward place, but it’s like a man only smarter and with bigger balls.”

There are three things that earn you a man’s name among the Jan’Tep. The first is to demonstrate the strength to defend your family. The second is to prove you can perform the high magic that defines our people. The third is simply to reach the age of sixteen. I was a few weeks shy of my birthday when I learned that I wouldn’t be doing any of those things. Magic is a con game. Kellen is moments away from facing his first mage’s duel and the start of four trials that will make him a spellcaster. There’s just one problem: his magic is gone. As his sixteenth birthday approaches, Kellen falls back on his cunning in a bid to avoid total disgrace. But when a daring stranger arrives in town, she challenges Kellen to take a different path. Ferius Parfax is one of the mysterious Argosi – a traveller who lives by her wits and the three decks of cards she carries. She’s difficult and unpredictable, but she may be Kellen’s only hope…

4/5

Spellslinger vond ik echt een geweldig boek om te lezen, het enige wat ik echt lastig vond waren de namen. De humor die erin zit, maakt het boek echt waanzinnig. Toen ik hoorde dat dit boek uit zou komen, wist ik eigenlijk stiekem dat ik m wilde hebben. Het is een distopian YA boek en dat is een van mijn favoriete genres. Het boek is vlot geschreven en het verhaal verloopt met een plottwist hier en daar. Ik zeg: aanrader!

Koop deze aanrader door hier te klikken!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *