Everless

Everless #1

Sara Holland

2 Januari 2018

“I know better than to be afraid of stories”

In the kingdom of Sempera, time is currency—extracted from blood, bound to iron, and consumed to add time to one’s own lifespan. The rich aristocracy, like the Gerlings, tax the poor to the hilt, extending their own lives by centuries. No one resents the Gerlings more than Jules Ember. A decade ago, she and her father were servants at Everless, the Gerlings’ palatial estate, until a fateful accident forced them to flee in the dead of night. When Jules discovers that her father is dying, she knows that she must return to Everless to earn more time for him before she loses him forever. But going back to Everless brings more danger—and temptation—than Jules could have ever imagined. Soon she’s caught in a tangle of violent secrets and finds her heart torn between two people she thought she’d never see again. Her decisions have the power to change her fate—and the fate of time itself.

4/5

Ik moet stoppen met hoge verwachtingen hebben voor ik een boek ga lezen. Het was een prachtig verhaal namelijk! De wereld leer je steeds beter kennen en ook de hoofdpersonages. Helaas had ik op een gegeven moment al door wat er aan de hand was en toen was ik alleen maar verder aan het lezen om het boek uit te hebben. Ik zag het van mijlenver aankomen, wat jammer is. Het had zo goed kunnen zijn als ik compleet blanco in het verhaal was gestapt! Ik ben nog steeds verliefd op de cover en ook op het verhaal en de wereld, maar ik vind het soms ook net een beetje te ver gezocht. Zeker een prachtig boek om te lezen, maar zet eerst even je verwachtingen uit en ga blanco het boek in, dan geniet je het meest.

Je kan dit boek aanschaffen via deze link.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *