Top 5 Wednesday: Rereads

There are some books that are fantastic no matter how many times you read them. What books do you want to reread soon?

Ik heb serieus net A Darker Shade of Magic herlezen, want dat boek is mijn hemel. Ik zal deze waarschijnlijk ook zeker nog een keer herlezen in de toekomst.

House of Night is zo’n serie welke ik al minstens 3 keer gelezen heb. Het zijn ‘maar’ 15 boeken ofzo. Ik jaag er alleen graag zo doorheen en heb het oprecht naar mijn zin om deze te lezen. Ik hoef niet teveel na te denken! Heerlijk!

Dit boek – Gone – ziet er zeker niet vaker gelezen uit omdat ik ‘m zo vaak gelezen heb. Oke, stiekem wel. Wat een heerlijk boek is dit! Soms pak ik deze gewoon even om de mysterie weer opnieuw te beleven.

Misschien wat oneerlijk deze: The Princess Saves Herself in This One. Maar, het is dan ook wel een heel sterk stukje poëzie wat mij door de moeilijkste periode’s van mijn leven heen geholpen heeft en wat ervoor gezorgd heeft dat ik sterker ben geworden. Om soms weer even wat kracht te proeven; pak ik deze weer op.

Harry Potter, Need I say more?

Welk boek is een echte re-read voor jou? Ik ben benieuwd!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *