Fangirl

Rainbow Rowell

10 September 2013

“In new situations, all the trickiest rules are the ones nobody bothers to explain to you. (And the ones you can’t Google.)”

Cath is a Simon Snow fan.
Okay, the whole world is a Simon Snow fan..
But for Cath, being a fan is her life—and she’s really good at it. She and her twin sister, Wren, ensconced themselves in the Simon Snow series when they were just kids; it’s what got them through their mother leaving. Reading. Rereading. Hanging out in Simon Snow forums, writing Simon Snow fan fiction, dressing up like the characters for every movie premiere.
Cath’s sister has mostly grown away from fandom, but Cath can’t let go. She doesn’t want to.
Now that they’re going to college, Wren has told Cath she doesn’t want to be roommates. Cath is on her own, completely outside of her comfort zone. She’s got a surly roommate with a charming, always-around boyfriend, a fiction-writing professor who thinks fan fiction is the end of the civilized world, a handsome classmate who only wants to talk about words… And she can’t stop worrying about her dad, who’s loving and fragile and has never really been alone.
For Cath, the question is: Can she do this? Can she make it without Wren holding her hand? Is she ready to start living her own life? Writing her own stories?
And does she even want to move on if it means leaving Simon Snow behind? 

4/5

Fangirl heb ik gelezen naar aanleiding van het boek wat ik eerder heb gelezen, Carry On. Fangirl gaat over Simon en Baz, en het boek Carry On, wat geschreven wordt in dit verhaal. Ik kan me zelf heel erg identificeren met Cath, zij is een meisje wat graag bij haar eigen dingen blijft. Het nieuwe hoeft niet slecht te zijn, daar komt ze gedurende het verhaal achter. En de liefde voor Simon en Baz is dezelfde liefde die ik voel voor die 2! En dan heb ik nog niet eens de andere boeken gelezen! (Die bestaan helaas niet :()

Dit boek kan je hier aanschaffen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *