Tunnel of Bones

Cassidy Blake #2

Victoria Schwab

3 September 2019

“It’s important to take care of the past. To revisit it, to study and learn. Understanding the past helps us move through the present and discover the future.”

Trouble is haunting Cassidy Blake . . . even more than usual. She (plus her ghost best friend, Jacob, of course) are in Paris, where Cass’s parents are filming their TV show about the world’s most haunted cities. Sure, it’s fun eating croissants and seeing the Eiffel Tower, but there’s true ghostly danger lurking beneath Paris, in the creepy underground Catacombs. When Cass accidentally awakens a frighteningly strong spirit, she must rely on her still-growing skills as a ghosthunter — and turn to friends both old and new to help her unravel a mystery. But time is running out, and the spirit is only growing stronger. And if Cass fails, the force she’s unleashed could haunt the city forever.

4/5

Dit boek heeft de spanning er zeker wel ingebracht! De TVshow komt meer naar voren, en ik vond dat ook zeker leuk om over te lezen! Cass en Jacob zijn geweldig in hun chemie samen en het probleem van dit keer aanpakken, is zeker iets wat ze samen lukt! Ook komt er nog een ander probleem om de hoek kijken en hiermee omgaan is voor Cassidy moeilijker dan ze eigenlijk wil. Jacob vertelt zijn eigen verhaal en dat maakt hem een mooier en diepgaander karakter in dit boek. Ze worden meer Ghost detectives dan Ghost hunters in dit boek, maar dat extra aspect maakt het juist leuk om te lezen! Ik had dit boek zelf zo uit, want het is voor een iets jonger publiek geschreven, maar dat deert mij helemaal niet. Ik heb weer genoten en ga lekker door in deel 3!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.