Carry On

Simon Snow #1

Rainbow Rowell

9 Mei 2017

“You have to pretend you get an endgame. You have to carry on like you will; otherwise, you can’t carry on at all.”

Simon Snow is the worst Chosen One who’s ever been chosen. That’s what his roommate, Baz, says. And Baz might be evil and a vampire and a complete git, but he’s probably right. Half the time, Simon can’t even make his wand work, and the other half, he starts something on fire. His mentor’s avoiding him, his girlfriend broke up with him, and there’s a magic-eating monster running around, wearing Simon’s face. Baz would be having a field day with all this, if he were here — it’s their last year at the Watford School of Magicks, and Simon’s infuriating nemesis didn’t even bother to show up.

4/5

Toen ik dit boek zag liggen bij de lichtbeschadigde boeken, dacht ik dat dit wel een leuk boek was voor tussendoor. Een beetje Harry Potter invloeden en een verhaal met veel humor. Ook vind ik de relatie van Simon en Baz een mooi beeld. Toen ik eenmaal begon te lezen, was ik verkocht. Wat een leuk verhaal en wat een mooie manier waarop er tegen de wereld opgekeken wordt. Ik vind het prachtig om te lezen hoe Baz stiekem al jaren verliefd is op Simon, maar het niet durft te zeggen en hoe Simon niet eens weet dat hij op jongens valt. Mooi geschreven, zeker een aanrader! Toen ik dit boek uit had, kwam ik erachter dat het geschreven is naar aanleiding van het boek Fangirl, die moest ik natuurlijk ook gelijk lezen!

Dit boek kan je hier kopen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *