Top 5 Wednesday: Debut Novels

Debut novels are an author’s first published book. Which of your favorite books are debut novels?

Throne of Glass
Wie houdt er niet van Celaena Sardothien? Oke oke, het is niet het eerste boek wat ik ook echt gelezen heb van deze auteur. Maar het feit dat iedereen (bijna dan) haar kent, geeft toch wel aan dat de boeken echt geweldig zijn, niet?

Shadow and Bone
Dit is nu natuurlijk super bekend geworden vanwege de tv serie, maar dit boek heb ik al veel eerder gelezen. Prachtig! Ik hou van deze wereld en de serie vond ik ook echt wel leuk.

Legend
Ook hier heb ik Marie Lu niet leren kennen door dit boek, ik heb haar leren kennen via Warcross. Maar wat een prachtig boek is dit zeg! Wat een geweldige serie! Zij verdient simpelweg meer lof.

Caraval
Caraval is een wereld welke we stiekem ook gebruikt hebben in Dungeons and Dragons. Dit boek is zo gaaf en de wereld is zo mooi gemaakt, dat we het niet konden laten. Caraval vind ik dat ook écht een prachtig debuut!

Children of Blood and Bone
Over Dungeons and Dragons gesproken, dit boek is een DND campaign uitgeschreven naar mijn idee. Pracht verhaal, pracht wereld en een van de mooiste dikkere boeken die ik gelezen heb!

Wat zijn jouw favo debuut boeken?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *