Top 5 Wednesday: Underrated Authors

Some authors have a fantastic repertoire of books, but they seem to get less love than they should in the book community. Who are your top five underrated authors?

P.C Cast (&Kristin Cast)
Deze 2 proberen al jaren een TV show te krijgen voor The House of Night series, en geloof me, fans wachten erop. Het is een geweldige serie die écht wel zou werken als TV show. Maar waarom het maar niet van de grond komt? De boeken zijn niet al te bekend.. helaas..

Maria V Snyder
Ooit van gehoord? De boeken Inside Out en Outside In zijn echt fantastische must reads voor alle Young Adult lovers.

Melinda Salisbury
Deze auteur kende ik ook niet tot kort geleden, ik heb toen The Sin Eaters Daughter gelezen en werd echt weggeblazen. Prachtige boeken en geweldig verhaal! Tijd om deze op je TBR te zetten dus.

Claudia Gray
A Thousand Pieces of You heb ik verslonden, écht. Maar ze heeft nog veel meer boeken geschreven, zoals Defy the Stars. Ook echt een pareltje. Meer lezen dus van deze auteur!

Michael Grant
Het was lastig om nummer 5 te kiezen, maar hoe weinig lees en zie ik eigenlijk over de Gone Series van Michael Grant? Deze serie is écht geweldig en raad ik iedereen aan, stiekem. Waarom lees ik zo weinig over hem? En over zijn boeken? Ben echt benieuwd ;-).

Welke auteur is volgens jou écht underrated?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *