United

Alienated #3

Melissa Landers

02 Augustus 2016

“A Girl’s gotta ger het glam on when the world turns its back on her.”

After thwarting a deadly coup and saving the alliance between their worlds, Cara and Aelyx have finally earned a break. Their tiny island colony is everything they dreamed it would be―days spent gathering shells on the beach and nights in each other’s arms. But the vacation is short-lived. The treaty between Earth and L’eihr has awakened an ancient force that threatens to destroy them all. The Aribol, mysterious guardians charged with maintaining interstellar peace, deem the alliance a threat to the galaxy. They order a separation of the races, decreeing humans and L’eihrs must return to their own planets within the month or face extinction. In fact, they already have agents in place on Earth, ready to begin. With the clock ticking, Aelyx and Cara assemble a team of colonists and race back to Earth, where they unite with old friends to solve the mystery of who the Aribol are, what they want, and the real reason the alliance has provoked them. As tensions build to a full-scale war, Aelyx and Cara must fight harder than ever―not just for their future, but for the survival of both their worlds.

5/5

Het laatste deel van een serie geeft mij altijd een beetje een sneu gevoel. Ik wil zo graag meer weten over de personen in de boeken, dat ik het zonde vind als het stopt. Maar, dat gezegd te hebben; dit deel was voor mij de beste van de 3. Het boek was nog steeds wat voorspelbaar, maar het heeft wel echt een einde. Het heeft actie, avontuur, spannende momenten en je krijgt zoveel meer te weten over het universum waar Cara en Aelyx samen willen zijn. De werelden krijg je te zien, en de colonie waar ze samen verder willen leven, wordt echt prachtig omschreven. Ik zou daar ook echt wel kunnen wonen. Ik zou het waarschijnlijk nog doen ook. De romantiek in het boek is een beetje over de top, maar dat geeft niet. Ik zou mezelf wel vergelijken met Cara, daarbij zie ik in Aelyx ook echt hoe Patrick kan zijn. Wij zouden samen vechten tot het einde en niks accepteren. Aan het einde van het boek pinkte ik een traantje weg want stiekem ben ik altijd aan het huilen bij boeken. Dat maakt wel dat ik het boek dus 5/5 geef ipv 4.5/5. Het is niet de beste trilogie ooit, alleen zeker wel heel goed geschreven!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.