Book Sacrifice Tag

Een overhyped boek
Situatie: Je bent in een winkel en de zombie apocalypse begint. Het leger zegt tegen iedereen dat over hypedte boeken de enige zwakte zijn van de zombies. Welk boek, waarvan iedereen vindt dat het geweldig is, maar jij dat dus niet hebt, gooi jij naar de zombies toe?
Ik vermoed dat ik Cinder zal beginnen met gooien. Ik hou van fairytale retellings, maar dit boek kan ik gewoon écht niet inkomen en hij blijft aanbevolen worden door iedereen online.

Een vervolg
Situatie: Vreselijke giftige regen! Welk vervolgdeel zou je gebruiken als paraplu om jezelf te beschermen?
Ik kan hier dus best wel de vervolgdelen van Twilight voor gebruiken, deze zijn er namelijk al teveel op de wereld.

Een klassieker
Situatie: Je zit in de Engelse les en je leraar gaat maar door over een klassieker dat ‘zijn tijd vooruit gaat’. Als je de kans hebt om terug te reizen in de tijd, welke klassieker zou je dan proberen te stoppen voor publicatie?
Ik vermoed dat ik hier The Great Gatsby moet zeggen wel.

Een minst favoriet boek
Situatie: Blijkbaar staat globale opwarming gelijk aan een ineens bevroren gebied. Volledig ijskoud, bevroren wel. Je enige hoop op overleving, is een vuurtje maken en een boek verbranden. Welk boek zal je geen spijt van hebben als je deze in de fik steekt?
50 Shades of Grey en alles wat daarna komt. Ik kon dit boek niet eens uitlezen!

Welke boeken zou jij opofferen in deze situaties?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.