Top 5 Wednesday: Required Reading

We’re all forced to read for school at some point or another. Some of the books can be terrible, some can be good but you hated them because you were forced to read them, and some books can just be fantastic regardless! This week, I’d love to see what your favorite required reading books were! And if you don’t have favorites, just do what you hated the most. We’re a measure of extremes over here on T5W.

Lang, lang geleden moest ik wel verplicht boeken lezen voor mijn leeslijst, ik denk dat ik het meest ver kom door gewoon alle boeken hier neer te zetten…

Karakter – F. Bordewijk

De kleine blonde dood – B. Büch

Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor – R. Dorrestein

Het Achterhuis – Anne Frank

Op hoop van zegen – H. Heijermans

Het zullen er vast wel meer zijn, maar ik weet stiekem niet eens meer waar deze boeken over gingen. Behalve natuurlijk Het Achterhuis van Anne Frank. Dat is een verhaal wat je altijd bij zal blijven.

Welke boeken heb jij verplicht moeten lezen voor school?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *