Three Dark Crowns

Three Dark Crowns #1

Kendare Blake

20 September 2016

“Three dark queens
Are born in a glen,
Sweet little triplets
Will never be friends
Three dark sisters
All fair to be seen,
Two to devour
And one to be Queen”

When kingdom come, there will be one. In every generation on the island of Fennbirn, a set of triplets is born—three queens, all equal heirs to the crown and each possessor of a coveted magic. Mirabella is a fierce elemental, able to spark hungry flames or vicious storms at the snap of her fingers. Katharine is a poisoner, one who can ingest the deadliest poisons without so much as a stomachache. Arsinoe, a naturalist, is said to have the ability to bloom the reddest rose and control the fiercest of lions. But becoming the Queen Crowned isn’t solely a matter of royal birth. Each sister has to fight for it. And it’s not just a game of win or lose…it’s life or death. The night the sisters turn sixteen, the battle begins. The last queen standing gets the crown.

4/5

Oke, toegegeven; dit boek begint langzaam, maar echt langzaam. Je leert langzaamaan de karakters kennen en op die manier voelde ik mij verbonden met de personages. Met de een meer dan met de ander, maar dat ligt denk ik persoonlijk. Op 3/4 van het boek wordt het dan echter wel GEWELDIG! Ik ben blij dat ik dit boek gekocht heb en dat ik doorgezet heb met het lezen ervan. De opbouw vind ik persoonlijk goed neergezet, echter wat ik al eerder zei; het begint langzaam, dus bereid je daarop voor. Het einde is niet vol met actie, maar het is een plot twist waar je u tegen zegt. Ik heb nu dus stiekem deel 2 en 3 besteld (in het engels!) omdat ik verder wil lezen! Want na die twist wil ik toch echt wel weten hoe dit verhaal verder gaat….
Side note; Er zit ook wel een lekker romantisch drama tintje aan, heerlijk!

Start deze serie ook door hier het eerste deel te kopen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *