Spells Trouble

Sisters of Salem #1

Kristin Cast & P.C. Cast

25 Mei 2021

Double double, twins spell trouble…

Hunter and Mercy Goode are twin witches, direct descendants of the founder of their town of Goodeville. As their ancestors have done before them, it is now time for the twins to learn what it means to be Gatekeepers–the protectors of the Gates to different underworlds, ancient portals between their world and realms where mythology rules and nightmares come to life. When their mother becomes the first victim in a string of murders, the devastated sisters vow to avenge her death. But it will take more than magic to rein in the ancient mythological monsters who’ve infected their peaceful town. Now Hunter and Mercy must come together and accept their destiny or risk being separated for good.

3/5

Ik hou van Kristin Cast, terwijl ik eigenlijk heel veel negatieve dingen lees over haar boeken (en haar boeken in combinatie met haar moeder). Ik ben juist degene die dus direct het boek aanschaft, als er weer een nieuwe van 1 (of beide) auteurs uitkomt. Spells Trouble gaat over Mercy en Hunter Goode en de Goode witches, het begint met een flashback, maar snel daarna leer je Hunter en Mercy kennen als de karakters die ze nu zijn, met hun flaws en perks. Ik begrijp niet volledig waarom bepaalde elementen belangrijk waren in het verhaal, maar ik vermoed dat deze elementen dus wel later terugkomen in de rest van de serie. Ook ben ik van mening dat de ‘side – characters’ niet genoeg uitgediept zijn. Ze hadden meer kunnen zijn, en ik had ook meer willen weten van deze personen. Ook dat hoop ik terug te lezen in een vervolg deel. Al met al was het voor mij dus een boek wat een mooi eerste deel was, waarvan deel 2 nodig is om het verhaal compleet te maken. Er zijn nog teveel open en losse stukjes om dit verhaal ‘af’ te noemen. Ik ben dus benieuwd!

Ook benieuwd geworden? Je kan het boek kopen via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *