Wit Konijn/ Rode Wolf

Tom Pollock

Mei 2018

“Sometimes, courage is just knowing what you’re more afraid of.”

Nadat de 17-jarige wiskundig genie Pete Blankman bijkomt van een paniekaanval, is niets meer hetzelfde: zijn moeder is neergestoken en ligt in coma en zijn tweelingzus Anabel blijkt spoorloos verdwenen. Pete wordt opgenomen in een geheim genootschap dat meer van hem en zijn familie lijkt te weten dan hijzelf. Een verhaal vol geweld, spionage, geheimen en logica.

4/5

Wat een super heftig boek! Dit boek is niet iets wat je zomaar ‘even’ tussendoor leest, het is een boek waar je focus ook echt bij het verhaal moet liggen. Het is een boek vol puzzels en mysterie maar ook een boek wat emotioneel tot je kan spreken. Misschien zie je de plottwists al van verre aankomen, maar toch blijf je lezen en wil je meer weten want HOE DAN!? Het is een geniaal boek en op het einde moet het boek je even bezinken. Dit boek is geen typische YA, maar het hoort er zeker wel bij!

Dit boek kan je kopen door hier te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *