Review: The Princess and the Frog

A waitress, desperate to fulfill her dreams as a restaurant owner, is set on a journey to turn a frog prince back into a human being, but she has to face the same problem after she kisses him.

Film is te vinden op: Disney plus
Duur van de film: 1h37min
Genre: Adventure, Comedy, Animation
Datum van uitgave: 03 Februari 2010

Tiana: [She and Naveen are floating above trees by balloons] Voodoo? You mean to tell me all this happened because you were messing with the Shadow Man? Prince Naveen: He was very charismatic!

Als een van de eerste musical films, sinds Belle en het Beest, waar de acteurs het zingen en het spreken doen, vind ik dat Anika Noni Rose (als Tiana) echt een geweldige stem heeft. Ook de andere acteurs, zoals Keith David (als Dr. Facilier) en Bruno Campos (Prince Naveen) zetten hun karakters echt neer en stiekem ben ik gek op mijn naamgenoot: Charlotte La Bouff (ingesproken door Jennifer Cody). Niet alleen omdat ze mijn naam heeft, maar omdat ze zo lekker onwetend is en toch het goeie wil doen. Ze voelt zich niet beter als Tiana omdat ze meer geld heeft, ze behoudt de vriendschap en dat vind ik mooi. Ik vind de muziek in deze film echt heel leuk en draai dit dan ook graag in mijn persoonlijke Disney playlist. Het is een leuke film om te zien met af en toe een wat donkerdere scene, wat zeker toevoeging heeft aan het verhaal.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *