City of Bones

The Mortal Instruments #1

Cassandra Clare

27 Maart 2007

“Is this the part where you start tearing off strips of your shirt to bind my wounds?” “If you wanted me to rip my clothes off, you should have just asked.”

When fifteen-year-old Clary Fray heads out to the Pandemonium Club in New York City, she hardly expects to witness a murder― much less a murder committed by three teenagers covered with strange tattoos and brandishing bizarre weapons. Then the body disappears into thin air. It’s hard to call the police when the murderers are invisible to everyone else and when there is nothing―not even a smear of blood―to show that a boy has died. Or was he a boy?
This is Clary’s first meeting with the Shadowhunters, warriors dedicated to ridding the earth of demons. It’s also her first encounter with Jace, a Shadowhunter who looks a little like an angel and acts a lot like a jerk. Within twenty-four hours Clary is pulled into Jace’s world with a vengeance when her mother disappears and Clary herself is attacked by a demon. But why would demons be interested in ordinary mundanes like Clary and her mother? And how did Clary suddenly get the Sight? The Shadowhunters would like to know… 

4/5

Dit boek had ik al een hele tijd in mijn kast staan, en ik kwam er nooit echt goed doorheen. Gelukkig heb ik tegenwoordig Storytel en stond dit boek hier ook bij! Dus het boek aangezet, en ik ben pas gestopt met luisteren toen het afgelopen was. Ik heb de film al een aantal keer gezien (want Jamie Campbell Bower) en ik was ook begonnen aan de tv serie, dus het verhaal was niet ‘nieuw’ voor mij, maar ik heb wel genoten van de dingen die gebeurden en ga binnenkort eens even kijken of ik deel 2 uit de kast kan pakken en deze kan gaan lezen.. Er ligt alleen nog zoveel ander moois op mijn TBR!

Je kan dit boek kopen door hier te klikken.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *