The Key to Fear

Kristin Cast

13 Oktober 2020

“The truth was a funny thing. Like a pond during winter. Safe, stable. Until it wasn’t. And the ground tumbled away, dropping into an existence so cold the maw of death could look like a refuge.”

No touching today for a healthy tomorrow. For fifty years, the Key Corporation has defended humanity against a deadly virus that spreads through touch. Lovers don’t kiss, or even hold hands. Personal boundaries are valued above all. Break the laws, and you’ll face execution. Elodie, a talented young nurse, believes in the mission of the Key and has never questioned the laws that control her life. But Elodie is forced to break the rules when she sets out in search of a terminal patient who goes missing while under her care. From the outside, it seems like Aiden was given everything he could want from the Key — a purpose, an education, and a future. But Aiden knows more than he’s letting on, and the dark secrets he’s keeping could tear the Key’s strict society apart. When Elodie and Aiden’s lives collide, the fallout will be devastating. What do you do when the brutal system that once kept you safe hunts you down? Run. 

4/5

Het boek had voor mij een goede koppeling met de realiteit, het is een perfect moment waarop dit boek uitgekomen is, namelijk de corona crisis. Wel had ik meer dreigingen verwacht, al was er wel een element hiervan aanwezig. De boeken van Kristin Cast lezen voor mij altijd heel makkelijk en snel weg, ik zal haar boeken dan ook altijd aan iedereen aanbevelen. Ook als je in een reading slump zit, is dit een lekker boek om er weer uit te komen. Kristin heeft de hele situatie heel passend gemaakt bij het type wereld waar dit verhaal zich afspeelt. Er zijn veel stukken ook echt bijgebleven en daardoor ben ik toch anders gaan kijken naar de realiteit van nu. Ik heb genoten van dit boek en kijk zeker uit naar deel 2.

Interesse gekregen in dit boek? Je kan het kopen via deze link!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *