Loved

House of night other world #1

P. C. Cast en Kristin Cast

11 Juli 2017

“You see, people don’t really get that Oklahoma seems to breed talent. Sure, a bunch of it leaves. But still. Talent. It’s a serious mistake to underestimate any Okie.”

It’s Zoey’s eighteenth birthmas and the Nerd Herd has been scattered across the country busily adulting for almost a year when Stark calls them back to Tulsa to surprise Z. But all is not well in T-town. Strange, dark signs are appearing—could it be possible Neferet is stirring? Not willing to chance disaster striking again, Zoey calls on her newly reunited friends to circle with her and add a layer of protection over Neferet’s grotto jail. Easy-peasy, right? Wrong. Nothing at the House of Night is ever as it seems. With rabid red vampyres closing in, Zoey and the Nerd Herd must come together again and battle evil. But a year is a long time. Have these old friends grown too far apart? When the world fractures and allies become enemies, will darkness devour friendships or will light save those she’s loved?

5/5

<3<3<3 Een nieuw boek over The Nerd Herd. Deze serie is 1 van mijn favoriete series! Ik ben zo blij dat dezelfde mensen weer terug zijn! Zoey is geweldig, en Stevie Rae en Stark en Aphrodite en Damien en… ach, eigenlijk zijn ze allemaal geweldig. Ik heb zo genoten van dit boek, omdat ik weer heerlijk terug gezogen ben naar de wereld van toen, de wereld waar ik mee opgegroeid ben. Het verhaal sluit mooi aan op de serie en ik kan niet wachten (letterlijk niet!) tot het volgende deel! Ik hoop dat er nog vele delen komen.

Dit boek ook lezen? Je kan het kopen via deze link.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *