Bookish Scenarios Book Tag

Je moet al je boeken wegdoen, maar je kan een van de boeken uit een van de volgende genres kiezen: Contemporary, Fantasy, NonFiction en een ander genre naar jouw keuze. Welke boeken hou je?
Fantasy: A Darker Shade of Magic
Contemporary: Geek Girl
NonFiction: The Princess Saves Herself In This One (oke, poezie, maar ik vind het non fictie genoeg)
Anders: Marked

Je bent in de boekwinkel en hoort een tiener tegen hun moeder zeggen dat ze niet van lezen houden, maar er moet een boek gekozen worden. Welk boek raadt jij aan?
Dit is een lastige, ik zal eerst vragen welke films ze leuk vinden om te kijken, maar GONE is wel een boek die relatable maar toch anders is. Ik denk dat de meeste jongeren dit boek wel leuk vinden.

Je voelt je niet als jezelf en hebt even een boost nodig. Welk boek lees je om jezelf weer in een goede bui te krijgen?
Ik pak geen boek op als ik mij zo voel, ik ga juist actieve prikkels zoeken zodat ik mezelf bezig kan houden. Een boek lezen is dan net te weinig prikkels, dan kan ik mijn focus er niet ophouden.

Je gaat terug in de tijd voor 1 dag, naar je tienerjaren. Welk boek zie jij jezelf hoogstwaarschijnlijk lezen?
Een boek van de House of Night serie, of Harry Potter. Ik denk dat ik deze boeken wel het meeste gelezen heb.

Je vrienden verassen je met een korte vakantie, 4 dagen, welk boek neem je mee voor onderweg? Je hebt 1 uur om in te pakken.
Duidelijk mijn e-reader. Daarmee heb ik gelijk 100 boeken bij me (als het er niet meer zijn). Maar verder waarschijnlijk het fysieke boek wat ik op dat moment aan het lezen ben. Zodat ik deze in ieder geval kan uitlezen.

Je huis is leeggehaald! Geen zorgen, iedereen is veilig, maar je boekenkast is bijna leeg. Welk boek hoop je echt dat er nog staat?
Mijn special editions van ACOTAR (A Court of Thorns and Roses) of TOG (Throne of Glass) of ACSDAL ( A Curse So Dark And Lonely) of mijn Illuminae Hardcover of mijn Barnes and Nobles boeken van Beauty and the Beast of Alice in Wonderland. Oke, stiekem moet de inbreker met zn handen van mijn boeken blijven wel.

Een van je vrienden leent een boek en brengt het terug in een vreselijke conditie. Wat doe je?
A) Doe alsof het niet opvalt
B) Vraag of ze het boek voor je vervangen
C) Doe stiekem hetzelfde met iets van hun

Wat zou jij doen in deze situaties?


Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.