Obsidio

The Illuminae Files #3

Jay Kristoff en Amie Kaufman

12 Maart 2018

“Every story needs its hero. And its villain. And its monster.”

Kady, Ezra, Hanna, and Nik narrowly escaped with their lives from the attacks on Heimdall station and now find themselves crammed with 2,000 refugees on the container ship, Mao. With the jump station destroyed and their resources scarce, the only option is to return to Kerenza–but who knows what they’ll find seven months after the invasion? Meanwhile, Kady’s cousin, Asha, survived the initial BeiTech assault and has joined Kerenza’s ragtag underground resistance. When Rhys–an old flame from Asha’s past–reappears on Kerenza, the two find themselves on opposite sides of the conflict. With time running out, a final battle will be waged on land and in space, heros will fall, and hearts will be broken.

6/5

Dat was een GEWELDIG laatste boek! IK WIL MEER, nee IK MOET MEER. Ik hou van AIDEN en ik hou van Nik en Ella en Kady is echt badass. Huilend, lachend en verstopt in een hoekje heb ik dit boek uitgelezen. Het brengt alles samen en er wordt zoveel uitgelegd! Zijn er nog meer boeken die zo geweldig geschreven zijn? Gaat hard op zoek Ik hoor en lees overal dat de audioboeken nog veel gaver zijn, dus die ga ik binnenkort maar even opzoeken. 
Terwijl ik dit boek las, werd ik letterlijk alle kanten opgesleept. Waar gaat dit verhaal heen? Hoe gaat het aflopen? Bij sommige boeken vraag je jezelf alleen maar af, maar hier is de vraag überhaupt of ze alles overleven. Ik vind het een prachtboek en ik wil m ook zeker aan iedereen aanraden!

Dit boek heeft van mij 6 sterren gehad (van de 5!) wil jij weten waarom? Koop het hier.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *